Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 21:32
Sursa foto: Facebook / Cristina Trăilă

Deputata PNL, Cristina Trăilă, a spus în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că Nicolae Ciucă este președintele de care România are nevoie.

Ca drept dovadă, au fost strânse peste 1,6 milioane de semnături pentru susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la prezidențiale, iar acesta reprezintă un semnal clar în acest sens, a mai subliniat Cristina Trăilă.

„Vrem să dăm președintele României pentru un nou mandat”

Deputata a fost întrebată dacă tot PNL-ul îi este alături lui Nicolae Ciucă și îl susține pentru a candida la prezidențiale.

“Absolut și cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România, și o spun foarte ferm în acest sens. Nu sunt singura, ci milioanele de semnături strânse pentru susținerea candidaturii dumnealui, respectiv peste 1,600.000, cred că este un semnal clar în acest sens. Suntem acolo cu toții și, evident, că vrem să dăm președintele României pentru un nou mandat, iată, de dreapta, în continuare, de ce are nevoie România, o viziune de dreapta.”