Cristina Rizea (PSD): Ciucă doar mimează ruperea de PSD și declară orice, poate mai urcă în sondaje. Mai bine s-ar întoarce la muncă (VIDEO)

Publicat: 22 10. 2024, 17:37
Sursa foto: Cristina Rizea / Facebook

Deputata PSD Cristina Rizea susține că Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, doar mimează ruperea de PSD și dorința de a face o guvernare de dreapta, în speranța că așa mai crește în sondaje. Rizea l-a sfătuit pe Ciucă, în loc de acest joc de teatru, mai bine să se apuce de muncă dacă vrea să crească în preferințele electoratului.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Rizea: Ciucă a fost instruit de consultanți să mimeze ruperea de PSD

„Dl Ciucă are și el acolo niște consilieri, care i-au spus că e momentul să mimeze o ieșire de la guvernare, să spună că nu mai vrea cu PSD, că vrea o coaliție de dreapta. Uitându-ne la cifrele din acest sondaj, vedem că ar face o guvernare cu AUR, cu SOS, cu USR…. nu știu cum… Pe UDMR, PNL l-a scos de la guvernare, acum îl vrea înapoi, s-au reîmprietenit.

Dl Ciucă nu prea e stabil așa în declarații, declară și el orice, poate, poate mai urcă în sondaje.

Eu i-aș da un sfat gratuit dlui Ciucă: dacă s-ar întoarce puțin la treabă, să lase campania și să se întoarcă la muncă, cred că ar mai crește puțin în sondaje.

Dl Ciucă ar trebui în primul rând să vadă de guvernarea țării și în al doilea rând de campania electorală”, a declarat Cristina Rizea.

Ce arată cel mai recent sondaj Avangarde

Deputata PSD a făcut referire la cel mai recent sondaj Avangarde, potrivit căruia Marcel Ciolacu, liderul PSD, și Nicolae Ciucă ar fi în finala prezidențială.

Potrivit aceluiași sondaj, PSD ar fi pe primul loc la parlamentare, cu 31%, urmat de PNL, cu 22%, AUR, cu 16%, și USR – 14%.