Cristina Prună (USR): Oamenii au această putere în mâna lor, care se numește votul. Dacă vor spune NU creșterii de taxe, anul viitor, atunci PSD-ul nu va mai fi la guvernare (VIDEO)

Cristina Prună (USR): Oamenii au această putere în mâna lor, care se numește votul. Dacă vor spune NU creșterii de taxe, anul viitor, atunci PSD-ul nu va mai fi la guvernare (VIDEO)
Deputata USR Cristina Prună. Foto: usr.ro

Deputata USR, Cristina Prună, a comentat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, declarația lui Marcel Ciolacu, care a spus PSD va ieşi primul în competiţia cu celelalte partide, dar asta nu înseamnă că va da şi prim-ministrul”.

„PNL-ul nu a avut un cuvânt de spus, nu a pus piciorul în prag”

Cristina Prună este de părere că lui Marcel Ciolacu “îi este teamă că oamenii realizează că o guvernare socialistă pe care am avut-o în ultimii 3 ani, de fapt, nu face bine acestei țări”.

„Cred că domnului Ciolacu este teamă că oamenii realizează că o guvernare socialistă pe care am avut o în ultimii 3 ani de zile, de fapt, nu face bine acestei țări, și economiei, și nivelului de trai. Pentru că dacă ne uităm după toți indicatorii, România nu o duce mai bine. Dimpotrivă, datoria a crescut, excedentul tinde să se ducă la 8 % ,nivelul de trai al oamenilor a scăzut, inflația este încă mare, adică după niciun indicator, această guvernare socialistă, PSD-PNL, nu ne-a adus lucruri mai bune ca în trecut și, acum, domnul Ciolacu, pentru că știe că PNL-ul este un partener care nu deranjează, să fim serioși, în 2022, când domnul Ciucă guverna alături de domnul Ciolacu și era premier, au crescut taxe.

În 2023, iar au crescut taxe, la începutul acestui an am crescut iarăși taxe, adică uitați-vă că, până la urmă, PNL-ul nu a avut un cuvânt de spus, nu a pus piciorul în prag și, practic, domnul Ciolacu, acum, se asigură că va continua această guvernare socialistă alături de PNL”, a spus deputata.

„Dacă oamenii vor spune nu creșterii de taxe, anul viitor, atunci PSD-ul nu va mai fi la guvernare”

„Această împărțeală a puterii trebuie să fie în interesul oamenilor. Dacă tu doar împarți puterea, dar oamenii tot suferă, că îi cocoșezi cu taxe …

Eu cred că, până la urmă, oamenii au această putere în mâna lor, care se numește votul, pe care îl vor da și la final de noiembrie, și mai ales pe 1 decembrie, și până la urmă asta ne va da următoarea majoritate. Dacă oamenii vor spune nu creșterii de taxe, anul viitor, atunci PSD-ul nu va mai fi la guvernare. Dacă oamenii vor spune nu unei impozitări progresive, dacă vor spune nu cheltuielilor nesăbuite la stat, atunci nu vom mai avea pe domnul Ciolacu și PSD-ul la guvernare și eu sper să se întâmple acest lucru”, a mai adăugat Cristina Prună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”