Cristina Prună (USR): Îl văd pe George Simion care stă la discuții, pe TikTok, cu niște grupuri de interese, clanuri, ceea ce ar trebui să ne sperie. Oamenii care vor merge la vot ar trebui să se gândească de 2 ori (VIDEO)

Cristina Prună (USR): Îl văd pe George Simion care stă la discuții, pe TikTok, cu niște grupuri de interese, clanuri, ceea ce ar trebui să ne sperie. Oamenii care vor merge la vot ar trebui să se gândească de 2 ori (VIDEO)
Sursa foto: Cristina Prună / Facebook

Deputata USR, Cristina Prună a comentat live-ul de pe TikTok, în care apare George Simion, alături de Victoraș Micula, alături de liderul clanului Duduienilor, dar și alții, în care promite protecție interlopilor. Declarațiile le-a făcut în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin , pe B1 TV.

Cristina Prună a exprimat îngrijorări cu privire la activitățile lui George Simion, candidatul la prezidențiale din România. Ea a menționat că Simion discută pe TikTok cu grupuri de interese și clanuri, inclusiv persoane care au încălcat legea, ceea ce ar trebui să ne sperie.

„Mi se pare înspăimântător, pentru că îl văd pe George Simion, care stă la discuții cu niște grupuri de interese, clanuri”

Prună a subliniat că alegătorii ar trebui să fie precauți înainte de a vota, având în vedere că Simion este promovat de lideri politici precum Marcel Ciolacu, care ar putea considera că este mai ușor să-l înfrunte pe Simion decât pe un adversar mai puternic.

“Eu vă spun sincer, ca cetățean care trăiește în această țară înainte de parlamentare, mi se pare înspăimântător, pentru că îl văd pe George Simion, care stă la discuții, așa, pe TikTok cu niște grupuri de interese, clanuri, oameni dovediți că au încălcat legea, ceea ce, din punctul meu de vedere, ar trebui să ne sperie și oamenii care vor merge la vot pe 1 decembrie, dar și pe 24 noiembrie, cred că ar trebui să gândească de 2 ori.

Chiar dacă din partea PSD e tot împins George Simion în față, că domnul Ciolacu vrea să intre în turul 2 cu George Simion, că e mai ușor de bătut unul ca George Simion, decât poate un adversar redutabil în această campanie electorală. Deci nu știu ce face și domnul Ciolacu de la vârful Guvernului, că totuși acest domn Simion are interdicție în Republica Moldova, în Ucraina, ne vin tot felul de semnale de la țări vecine și totuși, aici, el se duc pe TikTokcu tot felul de interlopi și clanuri mafiote”, a spus Cristina Prună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`