Cristina Prună (USR): Ciolacu și Ciucă țin România captivă de aproape 3 ani, sub argumentul ”stabilității”. Stabilitatea aceasta nu e decât gargară politică (VIDEO)

Cristina Prună (USR): Ciolacu și Ciucă țin România captivă de aproape 3 ani, sub argumentul ”stabilității”. Stabilitatea aceasta nu e decât gargară politică (VIDEO)
Deputata USR Cristina Prună. Sursa foto: usr.ro

Deputata USR Cristina Prună a remarcat faptul că, în loc de stabilitatea promisă, PSD și PNL ne-au dat cea mai mare inflație din UE, instituții căpușate cu pile de partid și scandaluri politice. Ea a catalogat apoi ca fiind „circ” disputa dintre cele două partide pe data alegerilor prezidențiale și a punctat că dacă PNL chiar voia scrutinul în noiembrie, așa cum cere acum, nu trebuia de la bun început să-l mute în septembrie, prin înțelegere cu PSD.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Unde e stabilitatea promisă de PSD și PNL?

„Vedem că Ciolacu și Ciucă țin această țară captivă de aproape 3 ani, sub acest argument al ”stabilității”. Și toată lumea ne-a spus pe toate vocile cât de prieteni sunt ei și cât de multă stabilitate țin aici în România. Realitatea nu este aceasta. Vedem că e o luptă de putere, niciunul dintre ei nu dorește să facă un pas în spate și această stabilitate nu e decât gargară politică. Nu mai e de mult despre români, despre România.

Uitați-vă la situația economică, s-a tot degradat. Avem cea mai mare inflație din toată Uniunea Europeană… Adică toate aceste povești cu stabilitatea – în condițiile în care de trei săptămâni discutăm despre cum nu se înțeleg cei doi lideri pe data alegerilor – sunt minciuni sfruntate!

De fapt, în ultimii trei ani a fost despre împărțirea funcțiilor prin instituțiile statului, despre acapararea Curții de Conturi, ANRE…”, a declarat deputata USR.

Prună: Dacă PNL voia alegerile în noiembrie, de ce nu le-a lăsat așa?

„Pare că dl Ciucă și PNL-ul și-au făcut niște calcule politice să mute iarăși data alegerilor. Eu nu înțeleg de ce a trebuit să se mute data alegerilor, că noi istoric votam în noiembrie la prezidențiale. Adică dacă Ciucă și colegii lui de partid chiar voiau să fie alegerile prezidențiale (în noiembrie, cum vor acum – n.r.) respectau democrația și istoria României în ce privește aceste alegeri.

Acum vedem circul ăsta la televizor. O să ne trezim că Ciolacu îl fac plagiator pe Ciucă, ceea ce e, nu? De partea cealaltă, despre ce să vorbim? Despre prietenia lui Ciolacu cu Omar Hayssam?”, a mai afirmat Cristina Prună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)