Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMĂ! Ce se întâmplă după căderea Guvernului: Nu e de bine!

Publicat: 11 10. 2019, 12:17

Cristian Tudor Popescu a salutat căderea Guvernului, joi, în urma depunerii moţiunii de cenzură de către Opoziţie.

Mircea Badea, reacţie ORIBILĂ după ce a căzut Guvernul

Totuşi, jurnalistul trage un semnal de alarmă: dacă Opoziţia nu va şti ce să facă în urma acestui succes, „plasmodia roșu-albăstrie se va reface!„.

Ceaușismul a căzut la vot!

Cu 30 de ani în urmă, guvernul ceaușist a fost înlăturat prin Revoluție. Dar Revoluția este sălbatică, fără reguli, incontrolabilă, contestabilă și contestată apoi ani de-a rândul. Acum, urmașul guvernului ceaușist, guvernul Dăncilă, a fost dărâmat în mod democratic, prin vot. Incontestabil. Depinde de opoziție, care este cât se poate de fragmentată, dacă va reuși să ofere rapid o alternativă viabilă la guvernarea pesedistă, ca oamenii să înțeleagă ceva din reușita acestei moțiuni – așa, PSD poate fi eliminat din prim-planul politicii românești. Dacă nu, plasmodia roșu-albăstrie se va reface!„, a postat CTP pe Facebook.

Tudor Chirilă, după ce Guvernul Dăncilă a PICAT: „PSD va plasa în cârca noului guvern toată incompetența sa. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede”

Vineri dimineață au început consultările la Palatul Cotroceni pentru formarea unui nou guvern. Liberalii sunt primii care ajung la discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis iar oferta lor e clară. Ludovic Orban ar putea fi noul premier, în locul Vioricai Dancila. Şeful statului trebuie, aşadar, să decidă dacă merge pe mâna celor de la PNL sau va încerca să forțeze alegerile anticipate după prezidențiale – o variantă susținută intens de USR. În schimb, PSD-iștii au refuzat să se prezinte la Cotroceni. Viorica Dăncilă va susține vineri prima ședinta de guvern în calitatea de premier demis prin moțiune.