Cristian Tudor Popescu îl face PRAF pe Răzvan Cuc, după ce acesta ar fi încercat să ţină la sol avioane TAROM în ziua moţiunii de cenzură

Publicat: 21 10. 2019, 11:44

Mădălina Mezei, fostul director TAROM, a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală.

Cristian Tudor Popescu a spus că încercarea ministrului Cuc de a reţine la sol avioanele TAROM care aduceau parlamentari la Bucureşti în ziua moţiunii de cenzură reprezintă „un act de terorism” şi „un atentat la siguranţa naţională”.

Cristian Tudor Popescu adresează şase întrebări inspirate după ce a văzut 30.000 de copii pe Arena Naţională

Nu are voie să facă aşa ceva în calitate de ministru, şi politic, într-un guvern împotriva căruia era o moţiune de cenzură, nu există niciun motiv pentru care să fi cerut lista parlamentarilor care îşi rezervaseră bilete pe cursele respective.

Doamna nu realizează că până să ajungă la considerente de felul ăsta de bărbăţie şi independenţă a piloţilor TAROM era vorba şi este de sabotarea economiei naţionale, de un atentat la siguranţa naţională şi în ultimă instanţă, un act de terorism. Deturnare de avion. Asta înseamnă să ţii un avion la sol. Deci, cu totul, asta înseamnă ani grei de puşcărie.

Ce o să rezulte din toate povestea, nu ştiu, cercetează DNA-ul. Tot ce pot să vă spun este că fiecare oră petrecută de acest Cuc la Transporturi înseamnă pentru Dăncilă să fie demisă la pătrat de opinia publică”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.