Cristian Tudor Popescu a făcut un anunţ ŞOC despre alegerile anticipate

Cristian Tudor Popescu a făcut un anunţ ŞOC despre alegerile anticipate

Cristian Tudor Popescu este de părere că alegerile anticipate nu sunt o idee bună în acest moment, chiar dacă preşedintele Klaus Iohannis a spus că ar îmbrăţişa această variantă.

CTP a adăugat că niciunui partid nu i-ar conveni organizarea alegerilor anticipate, în afara USR-PLUS.

Klaus Iohannis a venit cu acest discurs – cât de bună este soluția alegerilor anticipate, după ce a insistat USR-PLUS cu alegerile anticipate și insistă în continuare. Și atunci Iohannis nu a vrut să piardă puncte pe această variantă, adică să și-o asume, să și-o atribuie complet USR și să câștige puncte electorale cu ideea asta pe care mulți oameni o agreează și ar fi bine să se întâmple, dacă s-ar putea repede și fără complicații.

Însă Klaus Iohannis nu avea ideea asta a alegerilor anticipate, a început s-o pluseze acum pentru a nu lăsa singur pe segmentul acesta de capital electoral USR-PLUS. Nu văd avantajul alegerilor anticipate, dimpotrivă, dacă acum pică guvernul Orban, mai vine o dată Orban, înțeleg, pică și aceea sau nu pică? Greu de crezut că o să pice, pentru că nu sunt partide care să aibă interesul alegerilor anticipate, în afară de USR-PLUS”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Declarațiile CTP-ului au venit după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că-l desemnează pentru funcția de premier pe președintele PNL, Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`