Cristian Sima: Am vaga senzație că Iohannis se plictisește de moarte să ne fie președinte. Nu vă faceți iluzii, clasa politică nu se schimbă, se imunizează

Publicat: 11 03. 2015, 23:44
Foto: Facebook/Cristian Sima

Brokerul Cristian Sima, stabilit acum în Elveția, continuă seria “analizelor” pe contul său de Facebook. Acesta a criticat discursul lui Klaus Iohannis ținut înainte de vizita oficială pe care o va efectua zilele acestea în Polonia, afirmând că șeful statului “se plictisește de moarte să ne fie președinte”.

“Klaus pleacă în Polonia. Ne-a citit așa de plictisit programul că mai, mai, nu mai voia să plece. Oare nimeni nu l-a învățat să pronunțe corect numele demnitarilor polonezi? E grea polona, dar are translator care ar fi trebuit să-i spună măcar cum se pronunță numele. Am vaga senzație că Johannis se plictisește de moarte să ne fie președinte.”, a scris brokerul.

Sima a comentat și votul parlamentarilor privin începerea urmării penale în cazul lui vosganian și al Laszlo Borbely. Aleșii au făcut scut în jurul celor doi fiind astfel contramandată judecarea lor.

“Chiar credeți că parlamentarii noștri au înțeles ceva din votul din 16 noiembrie? Sau Klaus? Sau Ponta.
De ce au votat împotriva urmăririi penale pentru Borbely și Vosganian?

Pentru că minoritățile nu se urmăresc penal, se urmăresc până la frontieră.
Toată minoritatea politicienilor noștri trebuie urmarită pâna la frontieră, sau și mai bine, pâna la malul mării.

Altă soluție nu mai există. Nu vă faceți iluzii, clasa politică nu se schimbă singură niciodată, se imunizează.”, a adăugat Cristian Sima.