Cristian Seidler (USR): Mircea Geoană are dreptul de a candida la prezidențiale, dar nu e independentul care se dă. A fost președinte PSD (VIDEO)

Cristian Seidler (USR): Mircea Geoană are dreptul de a candida la prezidențiale, dar nu e independentul care se dă. A fost președinte PSD (VIDEO)
Deputatul USR Cristian Seidler. Sursa foto: usr.ro

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat că Mircea Geoană trebuie recunoscut pentru faptul că a deținut o funcție importantă în NATO, dar și pentru faptul că e strâns legat de PSD. Asta înseamnă, spune Seidler, că Geoană nu trebuie crezut când pretinde că e un politician independent.

Seidler: Geoană nu e independent

„Eu chiar cred în democrație și în dreptul fiecăruia de a candida. Dl Geoană are evident dreptul de a candida. Acum că dl Geoană nu e independentul care se dă… Când ai fost președinte la PSD, ce poți să fii?

E acel fost președinte al PSD, fost candidat la prezidențiale, etichetat cu tot felul de epitete de un fost președinte, care înțeleg că a apărut în tot felul de filmulețe pentru 2099 (Ion Iliescu – n.r.), care a fost la spa când trebuia să facă orice altceva, dar asta e, care înțeleg că are o colecție interesantă de ceasuri de la dl Vanghelie, dar care, sigur, a fost și secretar general adjunct al NATO. Deci să descriem personalitatea sa în deplinătate”, a afirmat Cristian Seidler în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Declarația a fost făcută în contextul în care Mircea Geoană a transmis o notificare către Secretarul General al NATO prin care a anunțat că va demisiona din funcția de secretar general adjunct pe 10 septembrie. Acesta ar urma să-și anunțe candidatura la prezidențiale. Cel care îi va lua locul este Boris Ruge, secretar general adjunct pentru afaceri politice și politica de securitate (PASP), până când va fi numit un succesor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`