Cristian Seidler (USR): „Fapte care să ducă la acea coaliție de drepata despre care doar vorbesc cei de la PNL nu există, sunt doar vorbe” (VIDEO)

Cristian Seidler (USR): Fapte care să ducă la acea coaliție de drepata despre care doar vorbesc cei de la PNL nu există, sunt doar vorbe” (VIDEO)
Deputatul USR Cristian Seidler. Sursa foto: usr.ro

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu că este sceptic că liderii PNL chiar își doresc o guvernare de dreapta după alegeri. Acesta a precizat că este o distanță mult prea mare între ceea ce afirmă liderii PNL și faptele partidului:

“Problema este cât este distanța între afirmațiile celor de la PNL și faptele celor de la PNL. Faptul că vor o guvernare de dreapta au spus-o și data trecută.

Faptele împinse în spate de Klaus Iohannis au fost în schimb altele, după cum știe deja toată lumea astăzi. Eu cred că acestă aparentă distanțare, mai ales când vorbim despre declarația lui Rareș Bigdan, sunt doar niște falsuri, și vă spun și de ce.

Dacă acum domnul Rareș Bogdan spune să scăpăm de PSD, Rareș Bogdan acum 5 ani spunea să scăpăm de pensii speciale și cred că dorința reală de fapte s-a văzut și atunci, se vede și acum. Fapte care să ducă la acea coaliție de drepata despre care doar vorbesc cei de la PNL nu există, sunt doar vorbe”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_