Cristian Seidler spune că portofoliul Roxanei Mînzatu „nu are niciun fel de tracțiune”: „E din rândul 2 sau 3 ca importanță. Sună frumos, dar e gol de conținut ce am primit noi acolo” (VIDEO)

Publicat: 17 09. 2024, 15:56
Deputatul USR Cristian Seidler. Sursa foto: usr.ro

Deputatul USR Cristian Seidler a comentat rolul Roxanei Mînzatu în viitoarea Comisie Europeană, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a concluzionat că „sună frumos, dar e gol de conținut ce am primit noi acolo”.

Cristian Seidler (USR), pe B1 TV: despre portofoliul Roxanei Mînzatu: E din rândul 2 sau 3 ca importanță

„Eu o să vă întreb așa, din actuala Comisie vă este cunoscut numele lui Nicolas Schmit (actualul comisar european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, n.r.)? Exact, așa credeam și eu. Dânsul este un comisar în actuala Comisie pe același portofoliu pe care va fi doamna Mînzatu. Sigur, s-a schimbat denumirea portfoliului respectiv”, a declarat Cristian Seidler.

„De domnul Didier din actuala Comisie, de pe justiție, s-a auzit în România. De doamna Margrethe Vestager, care este un vicepreședinte al actualei-încă Comisii s-a auzit în România. Eu n-am nimic cu domnul Schmit, doar spuneam că domnul Schmit are un portofoliu actual care nu are niciun fel de tracțiune, haideți să fim serioși! (…). Doamna Mînzatu va ocupa exact acest portofoliu, care (…) e mai degrabă din rândul 2 sau 3 ca importanță”, a adăugat deputatul USR.

Cristian Seidler: Sună frumos, dar e gol de conținut ce am primit noi acolo

„Eh, a primit funcția de vicepreședinte, care în sine foarte frumoasă așa, pe cartea de vizită, mai degrabă pe împărțire geografică. Pentru că, să fie clar, acolo funcțiile de vicepreședinte se dau să fie și nordicii, să fie și cei din vest, și cei din est, și cei din sud, să aibă câte o poziție de vicepreședinte ca să fie o împărțire echitabilă, de tipul acesta. Adică, din păcate, sună frumos, dar e gol de conținut ce am primit noi acolo”, a mai declarat Cristian Seidler.