Cristian Bușoi: „Situația este foarte calmă și normală în PNL”

Publicat: 13 10. 2024, 23:15
Foto: Cristian Bușoi / Facebook

Situația este foarte calmă și normală în PNL, a precizat duminică într-o intervenție pentru B1 TV Cristian Bușoi. El a exclus scenariul unor tensiuni interne în PNL în contextul alcătuirii listelor pentru alegerile parlamentare:

“A fost o ședință online astăzi destul de scurtă și la obiect. S-au validat câteva județe, deja majoritatea județelor propunerile filialelor județene fuseseră validate, ca dovadă că în foarte multe locuri deja listele de candidați au fost depuse la Birourile electorale județene de circumscripție. Cred că astăzi au fost 4 sau 5 județe și au mai rămas pentru mine de validat doar București, Ilfov și încă un județ care trebuia să își termine procedurile interne. Nu este nicio problemă”.

Cristian Bușoi a confirmat faptul că Nicolae Ciucă va deschide lista la Senat în Dolj.

“E o decizie luată de mult.  Nicole Ciucă este din Dolj, a fost senator de Dolj în acești patru ani. Nu ne punem problema să nu câștige alegerile. A reprezentat Doljul în acești patru ani în Parlamentul României și i s-a părut normal să rămână pe listele PNL pentru Parlamentul României în același loc dar va fi președintele României și cu atât mai mult va face pentru Dolj și pentru Oltenia”.