Cristian Buşoi se retrage din cursa pentru Primăria Bucureşti. Ludovic Orban, noul candidat PNL: Decizia a fost luată de comun acord (VIDEO)

Cristian Buşoi se retrage din cursa pentru Primăria Bucureşti. Ludovic Orban, noul candidat PNL: Decizia a fost luată de comun acord (VIDEO)

UPDATE 20.00 Candidatura lui Orban a fost validata în ședinta PNL București, informează B1 TV.

Europarlamentarul Cristian Buşoi s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Potrivit B1 TV, Ludovic Orban este noul candidatul PNL pentru câștigarea celei mai importante primării din țară.

„Decizia a fost luată de comun acord cu partidul!”, a declarat Cristian Bușoi.

“Sunt onorat de propunerea liberalilor de a-i reprezenta la alegerile pentru Primăria Capitalei”, a declarat Ludovic Orban. De asemenea, acesta l-a felicitat pe Cristian Bușoi pentru campania “frumoasă, profesionistă și dedicată care l-a dus la un nivel de încredere pentru care alți tineri politicieni sunt invidioși”.

”Candidez pentru că Bucureștiul are nevoie de o persoană cu viziune, care să facă astfel încât Bucureștiul să conteze și bucureștenii să trăiască într-o capitală demnă de Uniunea Europeană. Sunt hotărât să pun toată forța, energia, priceperea și cunoașterea mea, alături de echipa PNL, pentru a atinge obiectivul fundamental: câștigarea primăriei Generale și a primăriilor de sector”, a mai declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Cristian Bușoi s-a retras din cursă

#DIRECT_ONE_tjvpx7#

”Aș dori să adaug un mesaj politic puternic pe care-l dorim ajuns la toți bucureștenii cu valori de centru-dreapta: să acționăm pentru ca Primăria să nu ajungă pe mâinile unei administrații pesediste”, a declarat Predoiu.

Acesta a mai precizat că acesta nu este un eveniment în afara ordinii de zi fixată în decembrie.

”E de salutat faptul că PNL dă o probă de maturitate politică, dând Bucureștiului o echipă. Solicităm bucureștenilor să ne ajute și să ne sprijine, căci pentru ei luptăm”, a mai susținut Cătălin Predoiu.

”PNL are o opțiune: să câștige. Dacă câștigă Bucureștiu, dă un impuls colegilor din topată țara. Victoria e obligatorie și importantă. Am decis să susțin candidatul care va câștiga împotriva PSD, nu propriile mele proiecte”, a susținut Cristian Bușoi.

Acesta a mai precizat că nu se oprește și nu dezertează, ci doar predă ștafeta unui coleg pe care îl va susține în această bătălie politică. El a mai spus că, în viziunea sa, politica din România are nevoie de politicieni care să fie catalogați drept cuminți, nu farsori.

Cristian Bușoi a mai susținut că Bucureștiul a trăit un ”haos vesel” în acești ultimi șapte ani în care Primăria București a fost controlată de PSD, iar acest haos i-a costat mulți bani pe bucureșteni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`