Cristian Buşoi: Listele candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare vor fi finalizate la începutul lunii octombrie

Cristian Buşoi: Listele candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare vor fi finalizate la începutul lunii octombrie

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat, joi, că listele de candidaţi ai partidului la alegerile legislative vor fi finalizate la începutul lunii octombrie.

”Suntem astăzi în situaţia în care centralizăm propunerile sectoarelor, avem o şedinţă la ora 16.00. Toate cele 6 sectoare au trimis nişte propuneri de candidaţi, şi pe locuri eligibile, şi pe locuri neeligibile. Sunt într-adevăr nişte discuţii pe care le face conducerea centrală – cei doi copreşedinţi – cu personalităţi şi din mediul cultural şi din mediul oamenilor de afaceri curaţi şi reprezentativi pentru a se alătura PNL”, a declarat Cristian Buşoi la sediul partidului, potrivit news.ro.

El a precizat că nu este implicat în discuţiile copreşedinţilor Blaga și Gorghiu cu oamenii cu care se negociază, dar că aceștia vor fi anunțați la începutul lunii viitoare.

”Aşteptăm să vedem cum se finalizează aceste discuţii, evaluăm şi candidaturile interne, avem şi sondajul pe care l-am tot comentat din august şi la începutul lunii octombrie o decizie finală va fi luată. Voi face o discuţie cu cei doi copreşedinţi, cu cei 6 colegi de la sectoare, vin cu o listă ordonată în faţa biroului pe Bucureşti, o votăm şi apoi merge la validare la conducerea centrală. Astăzi nu e această discuţie, doar inventariem propunerile de la sectoare care nu conţin nume din afara partidului. Aceste nume se vor alătura sau nu probabil în cursul săptămânii viitoare”, a precizat Buşoi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`