Cristian Bușoi a fost desemnat secretar general interimar al PNL pe locul rămas vacant după demisia lui Marian Petrache (VIDEO)

Cristian Bușoi a fost desemnat secretar general interimar al PNL pe locul rămas vacant după demisia lui Marian Petrache (VIDEO)

Partidul Național Liberal și-a ales luni noul secretar general interimar în persoana europarlamentarului Cristian Bușoi. Postul fiind vacant după demisia lui Marian Petrache din toate funcțiile din partid, în urmă cu o săptămână, ca urmare a punerii sub acuzare pentru mită și santaj de către procurorii DNA.

"Punctul patru al întâlnirii de astăzi a constat în alegerea secretarului general interimar al Partidului Național Liberal în urma demisiei domnului Marian Petrache. Cu o majoritate covârșitoare a fost votat domnul Cristian Bușoi", a anunțat Raluca Turcan după ședința Biroului Politic Naţional.

Cristian Bușoi a fost desemnat secretar general interimar al PNL pe locul rămas vacant după demisia lui Marian Petrache

#DIRECT_ONE_i4879x#

Lideri ai PNL s-au întâlnit şi duminică într-o reuniune informală pentru a discuta cine va ocupa funcţia de secretar general al partidului.

Tot în ședința de luni a partidului s-a decis și calendarul pentru convocarea Congresului ce va alegea următoarea echipă de conducere a PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`