Cristian Adomniței, după perchezițiile de la CJ Iași: Toată munca din ultimii trei ani a administraţiei pe care o conduc este umbrită de acest eveniment

Publicat: 15 04. 2015, 19:56
Foto: facebook.com/CristianAdomnitei

Preşedintele Consiliului Județean Iaşi, Cristian Adomniţei, susține că toată munca sa din ultimii trei ani „este umbrită” de perchezițiile DNA de la sediul institușiei pe care o conduce.
Liderul CJ Iași afirmă că își dorește ca ancheta procurorilor să se deruleze cât mai repede și „ca adevărul să iasă la suprafaţă”.

„La fel ca şi instituţiile judiciare ale statului român, îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafaţă. Am încredere în actul de justiţie şi susţin orice acţiune care conduce la elucidarea situaţiei anchetate de DNA la Consiliul Judeţean Iaşi. Toată munca din ultimii trei ani a administraţiei pe care o conduc este umbrită de acest eveniment şi tocmai de aceea îmi doresc să vedem cât mai repede rezultatele anchetei”, a scris Cristian Adomniţei pe Facebook.

În prezent, Cristian Adomniței se află la Bruxelles, unde va participa, joi, la şedinţa Comitetului Regiunilor.

Procurorii DNA au făcut, miercuri, 21 de percheziţii, dintre care 19 la Consiliul Judeţean Iaşi, într-oun dosar de corupție în care ar fi vizați președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Iași. (Detalii AICI)