Crin Antonescu: Voi cere ca Mihai Stănișoară să ocupe funcția de vicepreședinte în PNL

Publicat: 06 03. 2013, 13:14

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că îl va numi pe Mihai Stănișoară, proaspăt intrat în PNL, în funcția de vicepreședinte vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

„Mihai Stănișoară este un om de dreapta, pe care orice partid ar vrea să-l aibă. Odată luată decizia de a veni în PNL voi cere Biroului Politic central și Delegației Permanente ca domnia sa îndeplinească funcția de vicepreședinte. Domnul Stănișoară nu a reclamat o asemenea poziție, a făcut o opțiune pe care o salut”, a spus Crin Antonescu.
Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anuțat, miercuri, trecerea la PNL. (Detalii AICI)

Mihai Stănişoară ocupă, în prezent, funcția de preşedinte a organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 – 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

Crin Antonescu, despre trecerea lui Stănișoară la PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: