Crin Antonescu: USL va câștiga alegerile și fără oamenii care stau deoparte

Publicat: 30 11. 2011, 20:13
Foto: evz.ro

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Cluj, la lansarea “angajamentul pentru România”, că USL va putea “construi un proiect național” cu ajutorul românilor care vor o schimbare în România și va câștiga alegerile chiar și “fără oamenii care stau deoparte”, informează Mediafax.

“Azi vrem să facem mai mult decât o mașină de luptă politică în stare să câștige alegerile, suntem nevoiți să chemăm societatea construind un proiect național și aruncând în luptă niște lideri și generând o solidaritate de care România are nevoie în fața crizei de program. Vreau să le transmit românilor mesajul că USL este ceea ce noi, împreună cu ei, vom putea face din ea (…) USL va câștiga alegerile și fără oamenii care stau deoparte. România are nevoie de lideri naționali, nu de șefi de bandă, de lideri autentici locali, nu de baroni, de lideri civici, morali, nu de întreținuți ai propagandei”, a declarat Antonescu.

La rândul său, președintele PSDL, Victor Ponta, a declarat că oamenii din Transilvania s-au săturat să fie mințiți de Traian Băsescu și partidul PDL.

Co-liderul USL a făcut un apel către colegii săi, pe care i-a rugat să scape Transilvania de cazurile de corpuție, amintind de cazul lui Sorin Apostu arestat preventiv după ce a fost acuzat de luare de mită.