Crin Antonescu: Tăriceanu, chiar dacă are poziții critice, nu a fost pus sub îndoială în interiorul PNL. Va rămâne în partid

Publicat: 27 05. 2013, 18:53
Foto: nouarepublica.ro

Crin Antonescu, președintele Partidului Național Liberal, a declarat, luni, că Tăriceanu va rămâne în partid și că acesta nu a fost niciodată pus sub îndoială în interiorul PNL, relatează Mediafax.

Domnul Tăriceanu a avut poziţii critice şi probabil va mai avea, niciun fel de problemă. Tot ceea ce am spus public şi mi-am dorit să se întâmple a fost ca domnul Tăriceanu să nu participe în cortegiul domnului Chiliman, domnului Meleşcanu şi a domnului Ungureanu, a domnului Piţigoi sau cine mai sunt la reconstruirea dreptei în altă parte. Domnul Tăriceanu n-a făcut-o, domnul Tăriceanu ca atare, chiar dacă are poziţii critice, este şi nu a fost niciodată pus sub îndoială în interiorul PNL, unde sunt convins că va şi rămâne„, a declarat Antonescu.

Acesta a mai afirmat că a fost aproape de Călin Popescu Tăriceanu în perioada când a fost premier și nu l-a calomniat, precum Andrei Chiliman.

Niciodată nu am folosit împotriva domnului Tăriceanu nici cel mai mic dintre pretinsele argumente ale adversarilor săi. Mai mult decât atât, atunci când domnului Tăriceanu i-a fost cu adevărat greu, atunci când a dus bătălia cu un Traian Băsescu în culmea … în puterea vârstei politice, atunci chiar noi cei care mai aveam şi poziţii divergente – eu sau Ludovic Orban – am fost foarte aproape de premier. Eu niciodată nu am vorbit în public nenorocirile pe care le-au vorbit despre Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman sau Vlad Moisescu în anul 2009. Niciodată„, a precizat președintele Partidului Național Liberal.