Crin Antonescu: Tăriceanu candidează la Sectorul 1. Ce crede Chiliman nu este important

Publicat: 07 10. 2012, 15:42

Crin Antonescu spune că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu va candida în Sectorul 1 şi asta chiar dacă locul a fost cedat conservatorilor. Președintele Senatului nu îl iartă însă pe Andrei Chiliman, despre care spune că este omul care a luptat pentru Traian Băsescu la referendumul de suspendare.

„Spunând că doreşte să vină aici, vom face o discuţie cu PC, asta pentru ca domnul Tăriceanu să candideze în Sectorul 1. Ce crede domnul Chiliman nu are importantă, asocierea cu un personaj care a lucrat în campania pentru referendum alături de Traian Băsescu nu este relevantă”, a declarat Antonescu, citat de gandul.info.

Liderul PNL a ţinut să spună că primarul Sectorului 1 nu avea „vreo jurisdicţie” pentru a stabili listele candidaţilor PNL în Bucureşti.

Totul a început după ce, miercuri, liberalii de la sector 1 l-au desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la ei în colegiu, pentru un loc în Senat. A fost o decizie luată de comun acord cu fostul premier, actual deputat de Ilfov. Până când PNL a trimis decizia filialei la centru, mai marii partidului au negociat însă, în USL.

Crin Antonescu: Ce crede Chiliman nu este important

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />