Crin Antonescu: Suntem în consens cu PSD privind colaborarea cu UDMR. Există totuși foarte mari rezerve

Publicat: 11 12. 2012, 14:08

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți, la finalul ședinței BPN a partidului, că s-a discutat subiectul colaborării cu UDMR și că liberalii sunt în consens cu PSD.

”Am discutat și subiectul colaborării cu UDMR, nu am luat nicio decizie. Suntem practic în consens, există totuși foarte mari rezerve. Există toată deschiderea ca raporturile politice dintre USL și UDMR să fie raporturi deschise”, a explicat Antonescu.

Acesta a vorbit și despre necesitatea unui Parlament și a unui Guvern până la Crăciun. ”Nu știm ce va face președintele, dar acestea sunt lucruri simple, nu știu cui ar folosi întârzierea acestui calendar”, a continuat Antonescu.

Liderul liberal a anunțat și numărul de mandate obținute de candidații PNL: un total de 150 de parlamentari, dintre care 101 deputați și 49 senatori.
”Este cel mai mare rezultat obținut de PNL la niște alegeri, după 1937-1938. Consacră definitiv PNL ca un partid mare în sens sociologic. Este atingerea obiectivului fixat în 2010 și anume ca PNL să devină marele partid de dreapta de pe scena politică românească”, a mai spus Antonescu. 

Antonescu: Am discutat colaborarea cu UDMR, suntem în consens, dar avem rezerve

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: