Crin Antonescu și Liviu Dragnea și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare

Crin Antonescu și Liviu Dragnea și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, și-a depus candidatura pentru un post de senator în Alexandria, județul Teleorman. Alături de el, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, și-a depus candidatura pentru un post de deputat, fiind pentru prima dată când va candida la alegerile parlamentare. 

”În acest moment, încerc o emoție alături de colegii mei, de toți ceilalți candidați, de conducerile locale ale USL, încerc personal o emoție pentru că revin într-un colegiu în care am mai fost parlamentar între 2000 și 2004. Sper să fie într-un ceas bun, sper să avem unul din cele mai bune rezultate la aceste alegeri și, mai ales,  sper ca împreună să facem cât mai multe pentru România, pentru Teleorman”, a declarat Crin Antonescu.  Acesta a vorbit despre formula liderul PNL – secretarul general al PSD drept una de succes. ”Cred că, între altele, această formulă în care candidăm adună și pune împreună în această bătălie președintele PNL- secretarul general al PSD. Este o formulă simbolică și un angajament pentru o unitate destinată nu doar să aducă victoria în alegeri, ci destinată să țină împreună o construcție politică în stare să guverneze bine în România. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, suntem gata de bătălia alegerilor și bătălia guvernării pentru România și pentru Teleorman”, a mai spus acesta. 

La rândul său, Liviu Dragnea s-a arătat emoționat pentru prima sa candidatură la alegerile parlamentare.

”Sunt mai emoționat decât domnul Crin Antonescu pentru că este pentru prima dată când candidez pentru Parlament. Poate pare paradoxal, dar până acum am candidat pentru întreg județul, acuma candidez pentru o bucățică din județ, dar sunt mai emoționat. E un moment important. Sunt onorat că domnul Crin Antonescu candidează în Teleorman. Sunt onorat că candidează pe un colegiu la care candidez și eu. Teleormanul în sine este onorat, sper ca și cetățenii să ne dea încrederea pentru parlament”, a declarat acesta. 

Secretarul general al PSD a vorbit despre candidatura lui Crin Antonescu drept posibilitatea ca viitorul președinte al României să fie ales din Teleorman.

”Este o onoare pentru acest județ. Cred că rezultatul din 9 decembrie va acorda suficiente voturi și suficiente mandate în Parlament USL-ului pentru ca împreună să construim o nouă Românie, cu Victor Ponta premier și Crin Antonescu viitor președinte al acestei țări. Sper să fie o campanie plină de substanță”, a mai adăugat Dragnea.
 

Crin Antonescu și Liviu Dragnea și-au depus candidaturile în Teleorman

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei