Crin Antonescu reintră în scenă. Pe cine ar urma să susțină pentru șefia PNL și cum s-ar tranșa lupta pentru putere

Publicat: 15 12. 2014, 18:19

Crin Antonescu ar urma să revină în prim-planul politicii și în ecuațiile de putere din PNL. Acesta ar urma să participe la ședința liberalilor de joi, unde ar pregăti o serie de atacuri la adresa favoritului pentru preluarea conducerii partidului, Teodor Atanasiu.

Prezența lui Antonescu ar putea înclina balanța în favoarea lui Ludovic Orban prin controlul și relația bună pe care acesta încă o mai are cu câțiva lideri de filială ai liberalilor, spun surse din PNL pentru Digi24, conform psnews.ro.

Relația Antonescu – Atanasiu este una extrem de tensionată, fostul președinte al PNL considerându-l pe actualul pretend la șefia ca fiind printre cei care au orchestrat trădarea la adresa sa.

De alde dl. Orban și dl. Atanasiu, cu care nu am nimic personal, că nu am nici cu dl Zgonea, n-ar fi umblat prin oraș povestind cum le cere lor lumea să schimbe candidatul dacă n-ar fi știut că dl Iohannis dorește să candideze. Astea sunt lucruri pe care cei cu oarecare experiență politică le știu”, puncta  Crin Antonescu imediat după retragerea din funcția de șef al PNL.