Crin Antonescu, reacție după ce numele său a fost vehiculat pentru șefia liberalilor: "PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tăriceanu" (VIDEO)

Publicat: 20 12. 2016, 18:34

Crin Antonescu, prima reacție despre criza din PNL. Fostul președinte liberal a declarat în exclusivitate pentru B1TV că nu a discutat cu nimeni despre reîntoarcerea la vârful partidului. Reacția lui Antonescu vine după ce Alina Gorghiu a declarat că Antonescu ar putea fi o soluție pentru conducerea PNL.

"Nu am plecat din PNL. Dacă mă interesează lucruri despre conducerea PNL? De câte ori să vă spun, nu! Eu nu cred că doamna Gorghiu a făcut o ofertă, pentru ca PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tăriceanu, ceea ce mi se pare scandalos. Dacă îmi voi forma o părere despre cine aș considera că e mai potrivită la conducerea PNL, o să spun asta, dar colegilor mei.

Am vrut să dau un răspuns, ca să nu vă mai perpeliți, dar nu mă interesează. PNL va ieși din această fundătură" a afirmat Crin Antonescu.

Crin Antonescu, reacție după ce numele său a fost vehiculat pentru șefia liberalilor: "PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tăriceanu"

#DIRECT_ONE_ase90g#