Crin Antonescu: PNL îl va exclude pe Teodor Meleșcanu din partid

Publicat: 27 02. 2012, 18:13

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, la scurt timp după ce președintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe senatorul PNL Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informații Externe, că îl va exclude pe colegul său din partid.

Antonescu susține că Meleșcanu nu a informat pe nimeni din conducerea PNL cu privire la autosuspendarea sa, ci doar a trimis o cerere prin care solicită acest lucru.

„Această desemnare este o afacere strict între Teodor Meleşcanu şi Traian Băsescu. Nu are nicio legătură cu PNL. Domnul Meleşcanu nu a informat pe nimeni despre decizia sa.Am primit de la el o cerere de autosuspendare. Voi cere excluderea lui din PNL…Ca să nu mai faceţi dezbateri dacă Mihai Răzvan Ungureanu este sau nu membru PNL: nu este membru. Nici domnul Meleşcanu nu va mai fi membru, nu autosuspendat ci exclus. Voi cere excluderea lui Meleșcanu din PNL din motive lesne de înțeles ”, a declarat Antonescu.

Președintele PNL a menționat faptul că acest episod nu îl surprinde câtuși deloc.

„Suntem într-o perioadă în care trădarea politică nu mai este un accident. Episodul Meleșcanu nu este foarte suprinzător pt mine, ceea ce este important e ca opinia publică să cunoască este că USL și PNL nu au nimic comun cu această opțiune a lui Băsescu sau cu această opțiune de viață a lui Meleșcanu”, a conchis Antonescu.

Președintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe senatorul PNL Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informații Externe (SIE).

Vezi AICI declarațiile lui Teodor Meleșcanu cu privire la nominalizarea sa.

Crin Antonescu: Voi cere excluderea lui Teodor Meleșcanu din PNL

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16304').select();" id="embed_text_16304" />