Crin Antonescu: PNL e partidul libertăţii româneşti. Nu va fi niciodată un vid de lideri

Publicat: 22 02. 2013, 20:20

Crin Antonescu a declarat, vineri, că PNL este partidul libertății românești, replicând astfel unei afirmaţii făcută  în Congresul PNL de Călin Popescu Tăriceanu, care a avertizat asupra pericolului unui „vid de lideri” în cazul în care nu se optează pentru alegerea în sistem uninominal a conducerii partidului.

Noi de fapt avem un singur obiect de activitate, avem o singură materie primă şi o singură preocupare: libertatea. Partidul Naţional Liberal este partidul libertăţii româneşti. (…) Noi nu avem, nu am avut niciodată altă şansă decât libertatea. Le-am stat şi le stăm ca un nod în gât foarte multora, dar, atâta vreme cât avem puterea de a fi liberi şi de a ne asocia liberi întru libertatea tuturor românilor, suntem puternici, suntem de neînlăturat, suntem de neînvins„, a afirmat preşedintele PNL, citat de Mediafax.

Tăriceanu  a spus, vineri, în cadrul Congresului extraordinar al PNL, că situația actuală din PNL este nefirească și absurdă, iar amendamentele pe care le propune au rolul de a reda imaginea clară a unui partid liberal și democratic, subliniind faptul că ține foarte mult la propunerea de desemnare a candidatului PNL pentru funcţia de preşedinte al României prin votul tuturor membrilor PNL, explicând că, în caz contrar, liberalii riscă să ajungă într-un „vid de lideri”. (Detalii AICI)