Crin Antonescu: PNL cere demisia imediată a Guvernului Boc. Vom organiza un miting de amploare în zilele următoare

Crin Antonescu: PNL cere demisia imediată a Guvernului Boc. Vom organiza un miting de amploare în zilele următoare
Foto: B1 TV

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat luni că PNL cere demisia imediată a Guvernului Boc, deoarece premierul român “s-a dovedit incapabil și absent în toate aceste zile în fața unor evenimente din ce în ce mai serioase”, iar USL solicită o sesiune parlamentară extraordinară pe a cărei ordine de zi să se afle discuția asupra situației politice și modul în care autoritățile responsabile au gestionat protestele din aceste zile.

„PNL cere demisia imediată a Guvernului Boc. Acesta s-a dovedit incapabil și absent în toate aceste zile în fața unor evenimente din ce în ce mai serioase, cu diverse seminifcații. De asemenea solicităm Parchetului General să se autosesizeze și să pornească urmărirea generală împotriva huliganilor care au provocat acele lucruri inaccpetabile. Ei trebuie identificați și pedepsiți cu mare severitate. (…) USL solicită o sesiune parlamentară extraordinară pe a cărei ordine de zi să se afle două subiecte esențiale. Soluția pe care noi o vedem sunt alegerile anticipate și modul cum autoritățile au gestionat acestă situație în aceste zile”, a declarat Crin Antonescu.

Conducerea PNL a fost mandatată să discute în USL organizarea unui „amplu miting” în Bucureşti în zilele următoare, a mai anunțat Crin Antonescu. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a dat detalii despre momentul la care s-ar putea organiza acest miting şi cine ar putea participa, spunând că trebuie să discute în USL.

„PNL intenționează să organizeze un miting pașnic de amploare în București, în perioada următoare. Vrem să organizăm acest miting în zilele urmatoare, sperăm să îl organizăm împreună cu PSD”, a mai precizat liderul liberal.

De asemenea, Crin Antonescu a rugat ca oamenii care vor protesta pașnic și în zilele următoare să nu se amestece cu mișcările hulganilor, „oamenilor care sunt certați cu legea”.

„PNL înțelege în acest moment responsabilitatea sa ca partid de opoziție, înțelege ca în plan politic să acționeze în convergență cu revendicările protestatorilor autentici din stradă. PNL atrage atenția împotrvia posibilelor încercări de diversiuni care încearcă să confuzie între mișcările de protest cu oameni de calitate și manifestările unor huligani, oameni care sunt cercetați cu legea”, a conchis liderul liberal.

USL cere demisia imediată a Guvernului Boc

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)