Crin Antonescu: Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii. PNL nu poate fi ademenit cu un loc călduţ la guvernare (VIDEO)

Crin Antonescu: Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii. PNL nu poate fi ademenit cu un loc călduţ la guvernare (VIDEO)
Foto: B1 TV

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că PNL nu poate fi ademenit cu un loc călduţ la guvernare, precizând că nu va lăsa România „pe mâna baronilor roşii”.

„Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau să-i asigur pe toți cetățenii României care au votat sau nu, pe toți membrii PNL, pe toți cei care ne-au dat votul astăzi sau altădată, că Partidul Național Liberal își va respecta demnitatea, principiile și hotărârile, că Partidul Național Liberal nu ia mită, că Partidul Național Liberal este singurul partid care pe baza principiilor și în virtutea unor valori a fost capabil să părăsească o guvernare și ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai puțin călduț într-o guvernare. Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii, indiferent de exit poll-uri și indiferent de rezultatul acestor alegeri”, a anunţat Crin Antonescu. 

„Partidul Național Liberal va fi așa cum este deja consacrat, va fi principala forță politică în luptă, în continuare și în toamna acestui an, împotriva pesedizării României”, a continuat liderul PNL. 

„Partidul Național Libera va lupta și în 2014 așa cum a făcut-o în 1996, așa cum a făcut-o în 2004 și așa cum a făcut-o în 2012 împotriva tentativei oricui de a instaura un partid stat la conducerea României”, a mai spus Antonescu.

Reacția vine după ce liderul PSD Victor Ponta a declarat că de luni este dispus să refacă USL-ul alături de liderii PNL care mai cred în refacerea Uniunii Social Liberale.

„Vreau să mă angajez acum că tot ce am promis în numele USL vom duce la îndeplinire. De mâine suntem dispuși să ne așezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL și doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lăsat proiectul pe care românii l-au votat în 2012. Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulți o așteaptă. Semnalul dat de electorat cred că este unul foarte clar”, a spus Victor Ponta. (Detalii AICI)

Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc călduţ la guvernare

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)