Crin Antonescu: Nu mă simt amenințat de Tăriceanu, nu există un scandal în PNL

Publicat: 26 11. 2012, 13:43

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că nu se simte amenințat de Călin Popescu Tăriceanu, precizând că nu există un scandal în partid ca urmare a declarațiilor fostului premier, transmite Mediafax.

Antonescu, a declarat, joi, că fostul lider PNL Călin Popescu Tăriceanu este manipulat pe tema poziţiei USL faţă de UE. Liderul PNL a mai afirmat despre fostul premier că a preluat una dintre temele promovate în mod mincinos de către Adriean Videanu şi Traian Băsescu.

Preşedintele PNL nu s-a oprit însă aici. A ţinut neapărat să-i transmită lui Călin Popescu Tăriceanu ce i se va întâmpla în situaţia în care va fi desemnat premier după alegerile parlamentare din 9 decembrie: “va fi dat afară din partid”. (Detalii AICI)

Crin Antonescu a reacționat după ce Călin Popescu Tăriceanu a afirmat anterior că declarațiile acide la adresa Uniunii Europene reprezintă o greșeală care dăunează României, transformând-o într-o țară izolată, marginalizată şi frustrată. Acesta a reiterat faptul că o poziție puternică se creează cu eforturi mari, în care nu își au locul atitudinile de țâfnă sau de arțag. (Detalii AICI)

De asemenea, acesta a declarat că Uniunea Social Liberală este o alianţă electorală, nimic mai mult, iar zilele ei ar putea fi numărate. (Detalii AICI)

Un alt subiect care l-ar fi putut deranja pe Crin Antonescu este cel al alegerilor prezidențiale. Deşi nu a dorit să ofere detalii despre posibilitatea de a candida la preşedinţia României, fostul premier Tăriceanu a precizat că, pentru el, acest subiect nu este închis, semn că se gândeşte din ce în ce mai mult la această variantă. (Detalii AICI)