Crin Antonescu îşi schimbă colegiul şi va candida în Teleorman, cu Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD a confirmat informația

Crin Antonescu îşi schimbă colegiul şi va candida în Teleorman, cu Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD a confirmat informația

Crin Antonescu, președintele PNL, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman , au declarat, sâmbătă, pentru Mediafax surse din cadrul USL.

Colegiul numarul 2 în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în Sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a confirmat candidatura lui Crin Antonescu într-un Colegiu din Teleorman, sâmbătă, în cadrul emisiuni Talk B1.

“Vă confirm informația. A fost o solicitare a organizației PNL din Teleorman. Recunosc că a fost și o solicitare de a mea, pentru că eu cred că liderii politici au stat prea mulți ani în București”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Crin Antonescu va candida în Colegiul 2 din Teleorman

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`