Crin Antonescu: În PNL nu se va pune niciodată puterea în mâinile unei singure persoane

Crin Antonescu: În PNL nu se va pune niciodată puterea în mâinile unei singure persoane

Președintele PNL Crin Antonescu a afirmat că niciodată puterea în partid nu a fost atribuită unei singure persoane, așa cum a declarat duminică Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1.

Crin Antonescu a afirmat că afirmațiile făcute de Andrei Chiliman nu sunt adevărate, pentru că niciodată puterea din partid nu a aparținut unei singure persoane.

„Nu s-a întâmplat niciodată în PNL și nici de acum încolo. Faptul că unii discută despre așa ceva este poziția lor. Vă rog să observați că în vreme ce o armată întreagă de propagandiști cu zurgălăi sunt îngrozitori de preocupați de calitatea democratică a vieții în PNL, partidul continuă să fie singurul în care se aud liber critici și voci, dar în PNL nu se va pune niciodată punerea puterii în mâinile unei singure persoane”, a spus Antonescu.

Primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi fostul vicepreşedinte PNL Vlad Moisescu au anunţat duminică faptul că au propus zece amendamente pentru modificarea Statutului partidului, astfel încât PNL „să nu fie subordonat intereselor şi obiectivelor unei singure persoane”.

 ”Congresul PNL nu este şi nu trebuie să fie o adunare care votează orbeşte în favoarea intereselor unei singure persoane”, a susţinut Andrei Chiliman, duminică, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL a mai declarat după ședința Biroului Politic Central că joi va fi convocată delegația permanentă care va dezbate propunerile de modificare a stattului, urmând ca vineri la ora 12.00 să aibă loc congresul extraordinar pentru modificarea statutului.

„Am stabilit convocarea pentru joi la ora 15.00 a delegației permanente care va dezbate propunerile de modificare a statutului, după care vineri începând cu ora 12.00 Congresul extraordinar dedicat modificării statutului, iar sâmbătă – congresul ordinar dedicat raportului de activitate, depunerilor de candidaturi”, a spus președintele PNL.

Antonescu, despre congresul extraordinar al PNL

Embed:

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)