Crin Antonescu, după ce premierul l-a asemănat cu Traian Băsescu: Ponta a îndeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de președinte

Crin Antonescu, după ce premierul l-a asemănat cu Traian Băsescu: Ponta a îndeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de președinte

Liderul PNL Crin Antonescu a sugerat, miercuri, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV că este deranjat de faptul că președintele a promulgat bugetul de stat, odată cu compromisul făcut de premier referitor la acciza pe carburanți. 

Acesta a comentat și afirmația făcută de premierul Ponta, care a declarat că „în ultima perioadă, Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu”.

„Eu am o proastă părere despre activitatea și roadele politice ale activității lui Băsescu. Dar dacă mă uit cât de cuminte a îndeplinit domnul Ponta sarcinile trasate de Băsescu, aș putea să mă simt ușor flatat. De exemplu, problema cu accizele”, a spus Antonescu. 

Acesta a mai precizat că nu îl sperie anunțurile privind tatonările PSD-ului față de UDMR pentru o eventuală cooptare la guvernare, pentru că de 3 luni numai astfel de lucruri aude.

„Nu s-a pus nicio secundă în discuție ruperea USL. S-au discutat câteva lucruri despre principiile funcționării unui guvern de coaliție. Nu mă preocupă aceste chestiuni, de 3 luni suntem anunțați în fiecare seară că PSD are la dispoziție o altă majoritate parlamentară. Adică, și dacă te sperii prima dată, după aceea te obișnuiești”, a spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că în ultima perioadă liderul PNL Crin Antonescu este „tot un fel de Băsescu”, în sensul că este conflictual şi se ceartă şi cu aliaţii şi cu adversarii, implicându-se în războaie care nu ţin de un candidat la prezidenţiale.

Vezi aici ediția completă a emisiunii „Sub semnul întrebării”.

Antonescu: Ponta a îndeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de președinte

Urmăriți B1TV.ro și pe
`