Crin Antonescu: Domnul Tăriceanu va candida la Primăria Capitalei dacă PSD-ul îi va da voie să candideze, dacă nu, nu (VIDEO)

Publicat: 19 04. 2016, 15:44
Foto: B1 TV

Fostul lider al PNL Crin Antonescu susține că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va candida la Primăria Capitalei dacă îi va da voie PSD, informează Mediafax.

"Domnul Tăriceanu va candida dacă-l susţine cineva mai mare, totdeauna a făcut asta. Dacă PSD-ul îi va da voie să candideze sau îl va pune să candideze, atunci va candida, dacă nu, nu", a declarat Antonescu.

Crin Antonescu, despre candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_j8rxgx#

În ceea ce privește schimbul de replici dintre Tăriceanu și președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, Antonescu a afiormat: "Nu pot să răspund la întrebarea asta fără a include o notă polemică la adresa domnului Tăriceanu. Cred că domnul Quintus a răspuns cel mai bine."

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceau, a declarat marţi că nu exclude o candidatură la Primăria Bucureşti şi că analizează această chestiune din perspectiva obiectivului strategic al ALDE de a intra în Parlament la alegerile din toamnă.

Fostul lider PNL a vorbit şi despre alegerea primarilor într-un tur, explicând că este şi vina PNL pentru că a votat legea.

”Acum, agenda este legată doar de candidatul la Primăria Capitalei. Este regretabil pentru că, din păcate, partidul a procedat greşit când s-a pus problema legii alegerilor locale. Dacă suntem în situaţia de a discuta de alegerea primarilor într-un singur tur, este şi vina PNL”, a mai spus Antonescu.