Crin Antonescu: Congresul extraordinar al PNL va avea loc pe 22 februarie

Crin Antonescu: Congresul extraordinar al PNL va avea loc pe 22 februarie

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat luni că Partidul Național Liberal va avea un congres extraordinar pe 22 februarie, la ora 10.00, în care se va stabili o nouă structură de conducere a partidului precum și un nou statut.

„S-a stabilit în unanimitate convocarea congresului extraordinar al PNL pe 22 februarie, la ora 10.00. Ordinea de zi va cuprinde raportul de activitate al structurilor de conducere ale partidului și dezbaterea unui nou statut. Totodată, s-a convocat un congres ordinar pentru 23 februarie, pentru alegerea unei noi conduceri”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a adăugat că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost exlus din PNL, decizia fiind luată de conducerea PNL cu 156 voturi „pentru”, 17 „împotrivă”, iar 5 voturi au fost anulate.

Totodată, și vicepreședintele partidului Cornel Popa a demisionat din funcție, în semn de nemulțumire pentru că nu a mai fost menținută cererea de sancționare a lui Bot.
Crin Antonescu a spus că toate informațiile legate de excluderea din partid a unor politicieni sunt dezinformări, iar tensiunile din interiorul partidului amintinte sunt doar lucruri neclarificate între liderii PNL.

Crin Antonescu, despre alegerea noii conduceri PNL

Embed:

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei