Crin Antonescu: Am sentimentul că domnul Ponta dorește să țină PNL la guvernare, dar într-o poziție marginală, dependent și de semivasalitate

Publicat: 17 02. 2014, 22:23

Victor Ponta dorește să țină PNL-ul la guvernare, dar într-o poziție marginală, dependentă și de semivasalitate, a declarat, luni seară, copreședintele USL Crin Antonescu, în cadrul emisiunii ”Sub Semnul Întrebării”, de pe B1 TV.

”Am sentimentul că domnul Ponta dorește să țină PNL la guvernare, dar într-o poziție marginală, dependentă și de semivasalitate. Ceea ce nu este acceptabil din niciun punct de vedere. Asta vrea sau asta vrea să mă lasă să înțeleg. Căci decizia sa cu Daniel Constantin este perfect arbitată”, a declarat liberalul.

Despre USD, Antonescu crede că este ceva ce încalcă clar protocolul USL.

”Au decis să candideze împreună, să își pună numele USD, nu au ținut cont de acest lucru. Pentru noi sunt importante când intră în vigoarea CNAS-u, când se întâmplă ceva cu Oltchim. Noi am făcut niște mutări ca să întărim acest Guvern și să vii să pui în discuție dreptul PNL, îndeamnă că este deranjat de personalitatea lui Klaus Iohannis sau că ește deranjat de faptul că PNL vrea să se bucure de drepturile ce le are. Nu este un ultimatul, este o declarație, dorești în continuare un Guvern cu PNL, ăștia sunt oamenii, ai spus că sunt OK, pune-i unde trebuie, chiar dacă trebuie să mergem o oră în Parlament pentru acest lucru”, a conchis Antonescu.

Antonescu: Ponta vrea PNL la guvernare, dar într-o poziție marginală