Crin Antonescu: Am avut sentimentul că Andrei Chiliman doreşte excluderea pentru a putea merge la un alt partid

Publicat: 19 01. 2013, 10:24

Crin Antonescu crede că Andrei Chiliman nu ar fi deloc deranjat de o eventual excludere din  PNL, pentru că în acest fel ar putea merge la un alt partid. Preşedintele liberalilor spune însă că nu se va produce o ruptuă în partidul pe care îl conduce, mai ales că nu se pune problema unei plecări a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Crin Antonescu îl  atacă în continuare pe Andrei Chiliman. Preşedintele liberalilor crede că primarul sectorului 1 nu ar fi deloc deranjat de o eventuală excludere din PNL.

Am avut sentimentul că Andrei Chiliman doreşte sa provoace excluderea pentru a putea merge la un alt partid„, a spus Antonescu.

Antonescu a precizat faptul că nu se va produce o ruptură a partidului pe care îl conduce, mai ales că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu va pleca din PNL.

Nu poate fi asociat Tăriceanu cu aceste acţiuni şi acest tip de discurs. Dacă Chiliman doreşte să plece în alta parte, e limpede că nici Tăriceanu, nici eu nu vom pleca şi nu-l vom rupe niciodată„, a mai declarat Antonescu.

Crin Antonescu, nou atac la Andrei Chiliman

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: