Cozma (PNL): Suntem într-o situație economică și financiară dezastruoasă pentru că Ciolacu nu se pricepe. Chiar el a recunoscut că face meditații. Practic, se califică la locul de muncă (VIDEO)

Cozma (PNL): Suntem într-o situație economică și financiară dezastruoasă pentru că Ciolacu nu se pricepe. Chiar el a recunoscut că face meditații. Practic, se califică la locul de muncă (VIDEO)
Adrian Cozma (PNL)

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a declarat că România e „într-o situație economică și financiară dezastruoasă” din cauza premierului Marcel Ciolacu, liderul PSD. Cozma a amintit de o declarație a lui Ciolacu în care chiar el a recunoscut că face meditații la matematică și engleză. „Dl Ciolacu se califică la locul de muncă”, e constatarea liderului liberal.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Alex Vlădescu pe B1 TV.

Cozma: Ciolacu se califică la locul de muncă

„Eu de un an vă spun că premierul Ciolacu minte. Tot de un an vă spun că asocierea cu PSD e păguboasă pentru România și români. Numeroasele greșeli de guvernare au dovedit că Ciolacu nu se pricepe și, în același timp, a mărturisit – cred că e în premieră pentru România – că face meditații în timpul guvernării, adică e un fel de calificare la locul de muncă. Dl Ciolacu se califică la locul de muncă, acesta fiind în funcția de premier. E un lucru nemaiîntâlnit.

Să fie premier și să accepte că habar n-are să conducă și trebuie să-l mediteze cineva e o chestiune nemaiîntâlnită”, a declarat liderul liberal.

Cozma: Situație economică și financiară dezastruoasă sub guvernarea Ciolacu

„Aceste lucruri au dus țara într-o situație economică și financiară dezastruoasă. Nu putem să nu observăm, că vedeam zilele trecute o știre care a trecut mult prea ușor neobservată. E vorba de acea investiție de 1,4 miliarde de euro de la Galați care a fost ratată. Mie-mi întărește sentimentul că Ciolacu are ceva cu moldovenii. Păi, cum să ratezi o investiție de 1,4 miliarde de euro?”, a mai declarat Adrian Cozma, punctând că „ar trebui să-i scoatem pe PSD-iști de la guvernare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:06 - Încălzirea globală a „dublat” șansele de ploi extreme în Europa, în septembrie. Inundațiile au făcut dezastru din Austria până în România
12:05 - Viitura de pe Dunăre lovește România mai târziu. Fluviul va avea un debit maxim de 8.000 mc/s
12:03 - Rareș Hopincă, despre posibila alianță de dreapta la București: „Sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă” (VIDEO)
12:02 - Alfred Simonis, reacție la acuzațiile PNL: Nu-l urmăresc pe Siegfried Mureșan sau cum îi zice. Mă și amuză uneori cum toate veștile bune sunt ale PNL și toate problemele sunt din vina PSD (VIDEO)
11:44 - Boloș anunță încă un ajutor financiar pentru sinistrați: „Știu că sunt voci care contestă sprijinul. Îi întreb: cum am fi putut închide ochii la suferința unor oameni care s-au văzut neputincioși în fața unei catastrofe naturale?”
11:32 - Ce se întâmplă cu mâncarea gătită la Masterchef. Cei trei jurați doar o gustă
11:23 - Hezbollah a atacat sediul Mossad de lângă Tel Aviv cu o rachetă balistică. Armata israeliană spune că atacul e o premieră
11:22 - Surse: PNL este în negocieri pentru o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei
11:22 - Ciolacu, în ședința de guvern: Adoptăm noi măsuri de sprijin pentru producătorii agricoli / Le asigurăm antreprenorilor plata la timp a ajutoarelor de stat prin IMM Plus (VIDEO)
11:13 - Singura țară care poate pune capăt războiului este SUA, spune Libanul: Numărul civililor strămutați urcă la 500.000