Cornel Nistorescu, în emisiunea Om la Om, despre Victor Ponta și scandalul "acoperiților" din PSD: Nu are niciun document, nicio probă și nici măcar un proiect politic care să creeze vreo problemă ofițerilor acoperiți din partid

Publicat: 24 04. 2016, 21:30
foto: B1 TV

Jurnalistul Sorin Avram, realizatorul emisiunii OM la OM de pe B1 TV, a făcut o retrospectivă a celor mai importante evenimente care s-au petrecut săptămâna trecută.

Alături de invitații săi, scriitorul, istoricul şi jurnalistul Stelian Tănase şi directorul cotidianul.ro, jurnalistul Cornel Nistorescu, moderatorul a adus în discuție în debutul emisiunii, degringolada creată în PSD în jurul condamnării șefului partidului, Liviu Dragnea, precum și asupra scandalului acoperiților pesediști, generat de fostul lider Victor Ponta.

"Ponta ne spune că la vârful PSD ar fi niște ofițeri acoperiți, Năstase achesează la această idee, deci ar fi două teme, Dragnea, liderul unui partid, acuzat, și problema ofițerilor acoperiți", a subliniat Stelian Tănase.

"Nu trebuie luată nici foarte în serios (acuzația lui Victor Ponta cu privire la acoperiții din PSD – n.r.), a menționat Tănase. Dacă ne gândim că un fost prim-ministru șef de partid face o asemenea acuzație, lucrurile sunt foarte grave. Comisia din partid ar trebui să se sesizeze și să îl convoace pe Ponta la audieri. Cred că va rămâne doar un scandal de presă cu câteva postări pe Facebook, pentru că așa se poartă", a continuat jurnalistul.

"PSD oferă muniție principalului adversar, PNL, care, pe această temă, trece în ofensivă și preia inițiativa. PNL are două teme după o situație dramatică, cu trei candidați succesivi și are muniție să tragă chiar în PSD", a apreciat Stelian Tănase.

Abordând același subiect, jurnalistul Cornel Nistorescu vorbește și el despre acuzațiile lansate de fostul șef PSD, Victor Ponta, apreciind că acțiunile acestuia din urmă nu reprezintă nimic mai mult decât o încercare de a se mai amesteca în treburile partidului.

"E o falsă discuție. Ponta nu și-a dorit să provoace o discuție despre ofițeri acoperiți, nu e în măsură să provoace o asemenea dezbatere", a precizat Cornel Nistorescu. "Nu are niciun document, nicio probă și nici măcar un proiect politic care să creeze vreo problemă ofițerilor acoperiți din PSD. A fost o înjurătură a domnului Ponta", a continuat acesta.

"Unii zic, citind în subconștientul lui, că ar fi Zgonea (ofițerul acoperit – n.r.), alții zic că e altcineva. Victor Ponta este într-o campanie de a se băga în seamă și de a se băga în problemele pe care le are PSD. Rămâne activ, e aceeași tehnică ca a lui Traian Băsescu", a continuat Nistorescu.

Cornel Nistorescu, în emisiunea Om la Om, despre Victor Ponta și scandalul "acoperiților" din PSD: Nu are niciun document, nicio probă și nici măcar un proiect politic care să creeze vreo problemă ofițerilor acoperiți din partid

#DIRECT_ONE_w4v8vg#