Cornel Nistorescu, despre înfrângerea PNL la alegerile din Capitală: E un insucces teribil al conducerii PNL. Este o notă pe care bucureștenii o dau politicii lui Iohannis (VIDEO)

Publicat: 05 06. 2016, 22:16
Foto: B1 TV

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat duminică în emisiunea ”Om la Om”, de pe B1 TV, că rezultatul obținut de Cătălin Predoiu la alegerile din București reprezintă o înfrângere serioasă pentru PNL și indică, în egală măsură, nemulțumirea locuitorilor Capitalei față de politica lui Klaus Iohannis.

”E o înfrângere serioasă, s-a descalificat. Și cât de înfrânt a fost PNL astăzi e un insucces teribil al conducerii PNL. Nu că e o notă pe care bucureștenii o dau tandemului Blaga – Gorghiu, este o notă pe care bucureștenii o dau politicii lui Iohannis, față de felul în care s-a purtat el în București, față de felul în care se poată el ca președinte”, a comentat Nistorescu.

”Liberalii au crezut că vor conta în București dacă vin cu unul pe care l-a plimbat Iohannis sau dacă îl susține partidul. PNL-ul nu a avut nicio idee clară ce vrea să schimbe în București”, a mai spus jurnalistul.

Cornel Nistorescu, despre înfrângerea PNL la alegerile din Capitală

#DIRECT_ONE_l6j1li#