Contre în PSD: Victor Ponta îi cere Liei Olguța Vasilescu să nu mai critice PNL-ul

Contre în PSD: Victor Ponta îi cere Liei Olguța Vasilescu să nu mai critice PNL-ul

Victor Ponta susţine că Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD, a greşit atunci când a spus despre liberali că fac parte dintr-un partid de laşi.

Declaraţia premierului a venit înaintea şedinţei PSD de astăzi, Ponta îi recomandă primarului Craiovei să se uite în curtea PSD când mai are de gând să facă astfel de acuzaţii.

Olguţa Vasilescu scria în urmă cu două zile, pe un site de socializare, că liberalii s-au pitit când a fost vorba să îl apere pe Relu Fenechiu.

Reacţia premierului vine după ce vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu i-a atacat dur pe liberali pentru modul în au reacţionat după ce instanţa l-a condamnat pe Relu Fenechiu la 5 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu.

Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politică lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, „nu comentează decizia Justiţiei”. Aşa vă ia Gaia pe toţi şi voi vă pitiţi! De parca ar fi Justiţia Divina! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câţiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a facut să se ruşineze fetele mari din PNL! „, a scris Olguța Vasilescu.

Tot pe Faceboook, primarul Craiovei îi taxa şi pe procurorii DNA care, în viziunea sa, au cerut o pedeapsă prea mare pentru fostul ministru al Transporturilor.

Contre între Victor Ponta și Lia Olguța Vasilescu

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`