Consultări Iohannis- delegația PSD la palatul Cotroceni. Președintele a discutat cu social-democrații despre problema securității naționale (VIDEO)

Publicat: 12 04. 2016, 11:14
Foto: rtv.net

Președintele Klaus Iohannis a discutat cu delegația PSD la Palatul Cotroceni. Întâlnirea a fost propusă de către președinte, care a trimis scrisori pentru a invita toate partidele la discuții privind securitatea națională.

Delegația PSD care a fost prezentă la Palatul Cotroceni a fost formată din Liviu Dragnea, președintele social democraților. De asemenea, el i-a avut alături pe Valeriu Zgonea, vicepreședinții Mihai Tudose și Georgian Pop, dar și pe Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicațiilor.
Tot la consultările de marți, 12 aprilie, au fost prezenți și consilierii prezidențiale Simina Tănăsescu, Mihaela Ciochină, Laurențiu Ștefan și Ion Oprișor.

Înaintea începerii consultărilor, președintele psd Liviu Dragnea i-a întrebat pe jurnaliștii prezenți dacă au cartele prepay. Aceștia au zis că nu, iar Dragnea le-a răspuns, mai în glumă, mai în serios, "Foarte rău. Luați cât se mai poate."

Președintele a discutat cu social-democrații despre problema securității naționale

#DIRECT_ONE_ewo71f#

Președintele Iohannis urmează să se întâlnească și cu reprezentanții PNL și UDMR, iar pe data de 13 aprilie, cu reprezentanții UNPR, ALDE și ai minorităților naționale.