Constanța: O fată de 19 ani a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni. Șoferul a fugit de la locul faptei (VIDEO)

Constanța: O fată de 19 ani a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni. Șoferul a fugit de la locul faptei (VIDEO)

Scene incredibile pe unul dintre marile bulevarde ale Constanței. O fată de 19 ani a murit după ce a fost lovită în plin de un șofer, chiar pe trecerea de pietoni. Conducătorului auto nu i-a păsat deloc de victimă și după ce a văzut ce s-a întâmplat a fugit de la locul accidentului.

Un martor care a încercat să o ajute pe fată a fost la un pas să fie linșat de rudele acesteia pentru că a fost confundat cu șoferul fugar, care s-a predat poliției la câteva ore după accident.

În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea momentul în care fata este lovită chiar pe trecerea de pietoni. După impact, șoferul  a coborât de la volan și a fugit. O ambulanță care mergea spre un alt caz s-a oprit să-i acorde fetei primul ajutor. Manevrele de resuscitare au durat aproape o oră, dar au fost zadarnice.

Oamenii legii au identificat imediat proprietarul mașinii, un bărbat din localitatea constănțeană Mihail Kogalniceanu. Acesta le-a spus că el a vândut mașina în urma cu un an și nu are habar cine o conducea.

Mama fetei decedate a leșinat când a văzut-o în mijlocul străzii.

Constanța: Tânără de 19 ani, lovită mortal pe o trecere de pietoni

Urmăriți B1TV.ro și pe
`