Congres PNL | Nicolae Ciucă: România are nevoie de un președinte loial oamenilor și intereselor țării. Consolidarea clasei de mijloc rurale este unul dintre marile obiective ale viitorului meu mandat

Publicat: 15 09. 2024, 13:45
Actualizat: 15 09. 2024, 14:07
Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă a vorbit în discursul său de la Congresul Național despre angajamentul continuu al Partidului Național Liberal în realizarea reformelor majore și în sprijinirea cetățenilor în contextul dificil geopolitic actual.

„„Vă reamintesc că principala noastră vocaţie ca politicieni este de a fi în serviciul ţării, în serviciul comunităţilor noastre, de a reprezenta interesele legitime ale alegătorilor şi mai ales ale celor care trec prin încercări. Cu profund respect și recunoștință pentru munca dumneavoastră în slujba românilor, a comunităților pe care le reprezentați, a României, dar și a Partidului Național Liberal, sunt pe deplin conștient de provocările uriașe care ne așteaptă. De aceea, cred că astăzi nu este vorba despre mine, ci despre viziunea noastră comună pentru viitorul României, despre angajamentul nostru de a aduce stabilitate, progres și unitate. Este vorba despre soarta geopolitică dificilă în care misiunea noastră trebuie să rămână neclintită: să sprijinim, să construim, să apărăm și să muncim pentru români. Partidul Național Liberal este un partid viu, cu istorie și tradiție, cu reușite și cu oameni de calitate, un partid care a realizat marile reforme ale societății și care a fost prezent în momentele cheie ale istoriei. Dar e și un partid cu conștiință și onoare; suntem o mare putere electorală în politica românească. România are nevoie de un președinte loial oamenilor și intereselor țării….Consolidarea clasei de mijloc rurale, acum în suferință, este unul dintre marile obiective ale viitorului meu mandat de președinte al României”, a declarat Nicolae Ciucă.