Congres PNL | Emil Boc: Nicolae Ciucă, când aude o alarmă, fuge spre pericol ca noi ceilalți să fim în siguranță

Publicat: 15 09. 2024, 13:17

Emil Boc a susținut un discurs duminică la Consiliul Național al PNL în care a vorbit despre capacitatea lui Nicolae Ciucă de a apăra România. De asemenea, a evidențiat că are viziunea și determinarea necesare pentru a implementa reformele esențiale pentru progresul și securitatea României.

„Partidul Național Liberal este acel partid care a înțeles că nu pot să împarți ceva înainte de a produce. Doamnelor și domnilor, vă spun cu siguranță: acesta este președintele Partidului Național Liberal, viitorul președinte al României, Nicolae Ciucă. Este un președinte care are capacitatea să ne unească și să nu aducă dezbinarea, să clădească și nu ziduri.

Are calitățile politice și umane pe care românii și le doresc să le regăsească într-un președinte, într-un lider al statului. Este un om care inspiră bunătate, empatie, curaj, un om care a demonstrat servind Patria că, el, atunci când aude o alarmă, fuge spre pericol, ca noi ceilalți să fim în siguranță. Acesta este Nicolae Ciucă care a pus mai presus viața. Cu Nicolae Ciucă președinte, românii vor fi în siguranță în continuare, pentru că el va ști să ne apere în continuare de pericole, așa cum a făcut o întreaga lui viață”, a declarat Emil Boc.