Comitetul Executiv Național al PSD se reunește la Orăștie: Se vor discuta procedurile de desemnare a candidatului pentru prezidențiale

Publicat: 29 06. 2014, 17:35

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește duminică seară la Orăștie, urmând să se discute procedurile de desemnare a prezidențiabilului dar și pregătirea partidului pentru campania electorală, informează Mediafax.

Ședința urmează să aibă loc duminică seară, urmând ca reuniunea social-democraților să continue și luni.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sosit de sâmbătă la Orăștie pentru a discuta cu fiecare lider de filială județeană despre campanie, urmând ca președintele Victor Ponta să ajungă acolo luni dimineață.

Social-democraţii vor trebui să decidă asupra desemnării candidatului la prezidenţiale. Până la acest moment, în discuţie se afla organizarea unor alegeri interne în partid, în cazul în care ar fi existat mai multe candidaturi interne.

Mircea Geoană, cel care şi-a exprimat intenţia de a candida în aceste alegeri interne, a precizat, anterior, că nu îl va contracandida pe Victor Ponta, dacă premierul intenţionează să intre în cursa pentru prezidenţiale.