Comisia de integritate a decis: Mircea Geoană, propus pentru excludere din PSD. „Sunt absolut consternat de ceea ce se întâmplă!”

Publicat: 13 11. 2011, 14:19

Comisia de integritate a PSD a hotărât, duminică, excluderea lui Mircea Geoană din PSD, cu 43 de voturi „pentru”, 5 „împotrivă” şi două abţineri.

Decizia nu este finală, ea urmând să fie înaintată Consiliului Executiv al partidului, instanța în măsură să decidă asupra excluderii lui Mircea Geoană din partid.

Sunt absolut consternat de ceea ce se întâmplă. Am fost invitat la ora 14:15 şi am constatat că şedinţa Comisiei deja se încheiase, pe un ton foarte vehement. Este regretabil. Mi-am oferit disponibilitatea să colaborăm în continuare, dar recuzatul domn Şova mi-a comunicat că nu se mai poate schimba nimic„, a declarat Mircea Geoană, la câteva minute după decizia luată în PSD.

Geoană a spus că decizia Comisiei este, de fapt, o recomandare, afirmând totodată că speră că încă într-o soluţie care să însemne o rezolvare pozitivă pentru situaţia din partid.

În momentul în care Mircea Geoană a ajuns la sediul PSD, Mariana Negoiță, membru în Comisia de integritate, a ieșit din sediul instituției și a anunțat că deja s-a votat în Comisia de integritate pentru excluderea lui din PSD.

Mariana Negoiţă s-a declarat revoltată de faptul că decizia s-a luat fără ca Geoană să fie audiat, precizând că această hotărâre a fost pusă la cale de „Ponta cu Șova”. Aceasta a declarat că decizia Comidiei de integritate a PSD a fost făcută cu încălcarea prevederilor Statutului PSD.

În timp ce Mircea Geoană dădea o declarație în fața sediului, Negoiță a anunțat că Comisia de integritate a luat decizia de a propune excluderea lui Geoană, aceasta acuzând încălcarea prevederilor Statutului PSD, în condițile în care Geoană nu a fost audiat.

Mircea Geoană, despre decizia Comisiei de integritate

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />