PSD-iştii nu se mai feresc! Codrin Ştefănescu aruncă BOMBA: Oprişan le-a spus procurorilor DNA că ORICUM vom da legea amnistiei şi graţierii!

Publicat: 27 11. 2018, 22:34

Social-democraţii nu se mai feresc şi să vorbesc acum deschis despre legea amnistiei şi graţierii, mult dorită de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Codrin Ştefănescu, secretarul general interimar al PSD, a povestit marţi seară, la România TV, că preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost audiat la DNA într-un dosar în care e vizat Liviu Dragnea.

Ştefănescu a redat şi o discuţie dintre Oprişan şi procurorii anticorupţie. Preşedintele CJ Vrancea le-ar fi spus procurorilor că PSD va continua să modifice legile și că „oricum” va da legea amnistiei și grațierii.

Secretarul general interimar al PSD a mai spus că, înainte de audiere, președintele CJ Vrancea a fost întrebat de jurnalişti despre partidele de vânătoare la care a participat alături de Dragnea și de alți lideri social-democrați, afaceriști, judecători și polițiști.

„Ăsta s-a înfuriat când a fost întrebat de presă, care l-a sunat înainte de a fi audiat la DNA! ‘Cum adică, mă întrebaţi pe mine ce am vorbit şi am făcut cu prietenii mei acum 9-10 ani de zile? Credeţi că ne puneţi nouă căluşul în gură? Vom continua să modificăm legile şi oricum vom da legea aministiei şi graţierii'”, a spus Codrin Ştefănescu.