CNSAS, după ce l-a verificat din oficiu pe Nicușor Dan: „Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securității”

CNSAS, după ce l-a verificat din oficiu pe Nicușor Dan: „Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securității”
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securității cu privire la Nicușor Dan, a anunțat Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, miercuri, după ce l-a verificat din oficiu pe actualul primar general al Capitalei.

CNSAS l-a verificat din oficiu pe Nicușor Dan

CNSAS a emis, miercuri, o adeverință prin care anunță că „nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securității, în sensul legii, cu privire la domnul Dan Nicușor – Daniel”.

„Prezenta poate fi contestată la Secția de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București, de către orice persoană interesată, în termen de 30 de zile de la data publicării pe pagina de internet a Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității”, mai notează CNSAS.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator
19:41 - Diana Stoica (USR), despre miniterenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de Iohannis: „Nu are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS! Ciolacu îi dă câți bani cere dânsul” (VIDEO)
19:37 - O angajată DGASPC Suceava a ajuns la spital. Un copac a căzut peste ea, în curtea instituției
19:36 - Câciu spune că nu a fost amânată trimiterea la Comisie a planului pe 7 ani de reducere a deficitului: „Nu înţeleg această fugă de responsabilitate, probabil e din consultanţa politică a unora” (VIDEO)
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi
18:48 - Programul prin care mii de tineri pot călători gratuit în Europa. Ce trebuie să facă aceștia pentru un permis de călătorie