Claudiu Năsui (USR), despre decizia liberalilor de a merge singuri în alegeri: „PNL nu este un partid de dreapta. Voturile lor se vor duce la PSD”

Claudiu Năsui (USR), despre decizia liberalilor de a merge singuri în alegeri: PNL nu este un partid de dreapta. Voturile lor se vor duce la PSD
Deputatul Claudiu Năsui, vicepreședinte USR și fost ministru al Economiei

Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat sâmbără în emisiunea Special B1 că decizia liberalilor de a merge singuri în alegeri nu va avea niciun efect asupra electoratului pentru că oricum voturile lor „se vor duce la PSD”.  Claudiu Năsui a precizat că PNL nu este un partid de dreapta.

Claudiu Năsui, despre decizia PNL de a merge singuri în alegeri

„PNL nu este un partid de dreapta. Are o sensibilitate doctinară mult mai mare cu PSD, după cum lucrurile s-au și văzut în ultimii ani. Amândouă își doresc tot felul de scheme de afaceri pe banii statului, bani pentru baroni locali, programe de tip PNDL și niciunul nu și-a dorit reforme profunde, lucru de care de altfel România ar avea nevoie.

Prin urmare decizia lor de a merge separat, sincer nu mă șochează. Oricum dacă mergeau separat sau împreună nu reprezintă o mare diferență pentru că oricum voturile lor se vor duce la PSD. Și după 2024 ei vor dori să continue cu PSD, tocmai din cauza acestei compatibilități doctinare foarte mari”.

Decizia luată de liberali

Liberalii vor participa singuri la alegerile de anul viitor. Biroul Permanent Național al PNL a decis, vineri, reunit la Sinaia, prin vot în unamitate.

„Am ales calea ‘prin noi înșine’ în alegerile din 2024”, a fost anunțul liberalilor, vineri. Obiectivul principal ar trebui să fie câștigarea alegerilor prezidențiale, au propus unii lideri PNL în cadrul ședinței.

De asemenea, Nicolae Ciucă  le-ar fi spus colegilor din PNL, adunați vineri în ședința de la Sinaia a Biroului Politic Național, că își asumă o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024.

Liberalii au mai apreciat, în timpul dezbaterilor, că trebuie să se distanțeze de PSD, partid cu care se află la guvernare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei